Laminare gene / sprancene

Laminarea genelor și sprâncenelor este noul o procedură de înfrumusețare naturală, ce ajută la ondularea genelor și soluția pentru sprâncene rebele.

Genele, la majoritatea persoanelor, au o curbură plată și uneori chiar descendentă. Din această cauză este foarte greu să îți păstrezi machiajul intact, iar rimelul se întinde inestetic în zona cearcănelor.

De asemenea, curbura,După cum știți, ne plac la nebunie schimbările de look și venim de fiecare dată cu tratamente și tehnici moderne, care să îți scoată în evidență cele mai frumoase trăsături și să îți ascundă micile imperfecțiuni. Astăzi vom vorbi despre o procedură relativ veche, dar care a devenit un MUST-HAVE în 2020 și va rămâne așa chiar și în 2021.

Laminare Gene – Ce este laminarea genelor?

Laminarea este o procedură non-invazivă de curbare, lifting, îngroșare, hrănire și colorare a genelor naturale. Ce distinge laminarea genelor de oricare altă procedură? Ei bine, este o procedură 2 în 1, deoarece nu ajută doar la înfrumusețare, ci este și un tratament care…ghiciți ce! Durează până la 8 săptămâni!

Cui i se potrivește acest tratament al genelor?

Laminarea genelor este destinată doamnelor și domnișoarelor care se axează pe naturalețe și își doresc gene lungi, curbate și cu o culoare intensă. În general, clientele care ne trec pragul și aleg această procedură au genele scurte, deschise la culoare sau drepte. De asemenea, este perfectă pentru cele cu o sensibilitate sporită și alergie la mascara sau pentru cele care își doresc să ia o pauză de la extensii de gene.

Să vorbim puțin și despre etapele acestui tratament, nu ?!

Etape Laminare Gene:

 • Lifting: Se utilizează o soluție specială cu ajutorul căreia genele sunt ridicate chiar de la rădăcină. Se folosesc 2 bucăți de silicon (numite și ”bigudiuri pentru gene”). Lash Aristul fixează genele cu ajutorul unui balsam creat special pentru etapa de lifting;
 • Fixare: Se folosește crema specială pentru volum și fixare;
 • Vopsire: Se aplică pigmentul care vopsește genele naturale într-o culoare intensă de negru;
 • Keratina: Se aplică, cca 10 minute, keratină pură care hrănește genele naturale. Astfel, genele capătă volum;
 • Pure Essence: Soluție specială pentru a oferi genelor hidratare intensă și strălucire.

AVANTAJE Laminare Gene:

 • Gene mai lungi și mai voluminoase;
 • Îngroșarea firului natural cu 30%;
 • Protecția și întărirea genelor naturale;
 • Durabilitate până la 8 săptămâni;
 • Produs Certificat ISO;
 • Se efectuează consecutiv timp de 3 luni (o data la 30 de zile), apoi se realizează întreținerea la fiecare 2 luni.

Laminare Gene – Întrebări Frecvente

Cât durează procedura?

Genele laminate se obțin în urma unui proces complex, format din 5 etape, care durează cca. 90 de minute.

Este dureroasă?

Procedura de laminare nu este absolut deloc dureroasă sau neplăcută. Din potrivă, este un moment perfect pentru a te relaxa.

Există riscul de reacții alergice sau efecte adverse?

Nu, genele laminate nu prezintă niciun fel de risc. Așa cum am menționat anterior, laminarea genelor este potrivită chiar și pentru cele care nu pot folosi rimel și care prezintă o sensibilitate crescută a ochilor.

După cât timp apar rezultatele?

Dacă ne referim la curbarea genelor și la intensificarea culorii, efectul laminării este imediat. În ceea ce privește regenerarea și creșterea mai bogată și sănătoasă, efectul apare după 3-4 ședințe. Aici intervine, desigur, și implicarea organismului fiecăreia. Așa cum v-am spus, este vorba despre un tratament.

Laminare Sprâncene – Ce este laminarea sprâncenelor?

Tratamentul de laminare al sprâncenelor reprezintă o tehnică sănătoasă, non-invazivă, pentru un look feminin și rafinat. Este destinat doamnelor și domnișoarelor care optează pentru naturalețe. Laminarea sprâncenelor este un ajutor incredibil pentru sprâncenele neascultatoare. Tehnica fixează și ordonează fiecare fir rebel în parte, pentru o perioadă îndelungată.

Pentru această procedură se folosesc doar componente naturale. Nuanța sprâncenelor se personalizează în funcție de culoarea tenului clientei.

Ceea ce nouă ni se pare cel mai cool este că ai nevoie de O SINGURĂ ședință pentru a obține sprâncene perfect aranjate.

whatsapp
Cautare