Epilare definitiva laser

Epilare definitivă cu laser diodă cu 3 lungimi de undă la MBM Studio - Ploiești

Știm că te-ai săturat de epilatul cu ceară care este și dureros și costisitor, iar în lunile de vară nu ține părul sub control și te obligă să folosești lama permanent, provocându-ti iritații și eczeme.

Cu toții ne dorim pielea fină, fără păr pe care o vedem în toate revistele, pe toate site-urile și pe toate rețelele de socializare. Până acum ceva timp, epilarea definitivă era accesibilă doar pentru vedete... Acum te poți bucura și tu de epilarea definitivă cu laser cu undă triplă!

Apelează la cea mai nouă, sigură, rapidă și nedureroasă metodă: epilarea definitivă cu laser diodă cu 3 lungimi de undă.

Noua tehnologie combină beneficiile celor 3 lungimi de undă (Alexandrite 755nm, Diode 808nm și Yag 1064 nm) făcând din acesta un echipament rapid, sigur și extrem de eficient pe toate tipurile de păr și piele, vizând diferite adâncimi și structuri ale foliculilor de păr. Această metodă de epilare definitivă laser a ajuns în Ploiești și este soluția revoluționară pe care cu toții o așteptam, ca să ne putem bucura de o piele fină tot anul!

Eficient încă de la prima ședință și, mai mult, nedureros, în comparație cu metodele mai vechi de epilare definitivă (ex: IPL, I-light , CPL etc.) tratamentul de epilare definitivă laser acționează doar asupra firelor de păr, prin detectarea melaninei din acestea, cărora le distruge complet rădăcinile, fără a afecta pielea din jur. Astfel, metoda laserului este cea mai sigură metodă de epilare definitivă.

Timpul necesar tratamentului cu laser este redus, la 8 – 10 ședințe.

Laserul diodă țintește specific bulbul pigmentat al firului de păr, fără a leza pielea. Rezultatele sunt permanente și garantate pe orice tip de piele sau păr și poate fi folosit în orice perioadă a anului, chiar și pe pielea bronzată - cea mai eficientă metodă de epilare definitivă până în prezent, fără a avea efecte adverse.

Alegerea devine brusc foarte simplă, nu-i așa? Hai să stabilim o întâlnire, să facem o diagnoză și să testăm eficiența aparatului!

Sună acum pentru programare la  0725 358 555

Ne găsiți și pe paginile noastre de Facebook și Instagram!

whatsapp
Cautare